>

Yes! Det går åt rätt håll

Nu har jag bara 38,4 i temp! 0,1 grad mindre än igår och då gick jag ju på alvedon med. Tog faktiskt en idag med, den sista, men hoppas på att slippa köpa fler.
Postad i: Mitt vardagsliv Kommentarer (2)

Kommentarer
Postat av: Gopplan

Krya på dig!

Svar: Ja, helt sjukt att skriva brasa när det bara var en tunna med eld att grilla över. Verkligen misslyckat firande:-(

2011-05-01 @ 17:05:37
URL: http://minbebis.com/blogg/gopplan
Postat av: sawiik

Skönt att det går neråt! Jag är feberfri nu men har fortfarande rethosta och ont i halsen. Slemmig också. :( Hoppas din förkylning går över fort!



Svar: Nä, kinamat är inte billigt och vi äter det alldeles för ofta av ren lathet. Men vi ska komma igång med storhandling och storkok så vi kan lägga pengarna på huset istället och sparande.



Ja, det hade underlättat om bara 1 av oss var sjuk. Nu går vi lite på nerverna på varann, mest jag iofs som tjurar då jag får göra allt själv.



Oja, utvecklingen går i rasande fart. Nu vill Love resa sig jääämt, nu blir det att hålla koll. Men skoj när han kämpar och blir stolt över sig själv. :)



Vi bestämde idag att så länge Janne är sjuk så sover Love och jag i hans rum sam att jag tar Love på kvällarna. Så nu har jag 24 timmars tjänst. Bäst Janne kryar på sig snabbt! Karlar alltså...



KRAM

2011-05-01 @ 23:02:23
URL: http://www.minbebis,com/blogg/sawiik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: